Postimaksu aina 3,90 € kirjojen määrästä riippumatta
(sis. ALV 10%)

 • Ukulele – kaikki soittaa!

Markus Rantasen ja Outi Koivuniemen Ukulele – kaikki soittaa! on peruskouluikäisille suunnattu harjoituskirja, joka yhdessä Arto Julkusen ja Markus Rantasen Suuren ukulelekirjan kanssa muodostaa kattavan tietopaketin kaikenikäisille ukeharrastajille. Harjoitusten avulla lapsi oppii perussoinnut käytännönläheisesti tuttujen kappaleiden avulla. Samalla hän oppii yhteissoittoa, jonka merkitys korostuu ukulelekulttuurissa.

Ukulele – kaikki soittaa! -harjoituskirjan kirjoittajista Markus Rantasella on vankka kokemus kaikenikäisten harrastajien ohjauksesta ukulelen maailmaan. Outi Koivuniemi on luokanopettaja, joka opettaa musiikkia sekä peruskoulussa että lukiossa. Ukulelensoittoa hän opettaa peruskoulun ja lukion lisäksi myös kansalaisopistoissa ja internet-musiikkikoulu Rockwayssa. Suomen suurin, Tampereella toimiva 40-henkinen ukuleleorkesteri on Outi Koivuniemen perustama. 

Ukulele – kaikki soittaa! johdattaa peruskouluikäiset ukulelen maailmaan myös sarjakuvan keinoin. Soundi-lehdestä monille tuttu, Puupää-palkinnon voittanut piirtäjä Juho Juntunen näyttää sarjakuvan keinoin, mitä pitää tietää ukulelea hankittaessa. Sarjakuva näyttää myös oikean soittoasennon sekä kertoo, miten kannattaa harjoitella.

Ukulele – kaikki soittaa!

  Tekijä: Markus Rantanen, Outi Koivuniemi
  ISBN: 9789527063248
  Ilmestyy: 25.7.2017
  Sidonta: Nidottu
  Sivumäärä: 64
 • Saatavuus: Varastossa
 • 22.50€

 • Veroton: 20.45€

Avainsanat: Ukulele kaikki soittaa