Postimaksu aina 3,90 € kirjojen määrästä riippumatta
(sis. ALV 10%)

 • Sovinto

Sovinto on kuulas ja raadollinen romaani erilleen viskatusta perheestä toisen maailmansodan myllerryksessä. Tarinan keskiössä on suomalainen Ingria, jonka tarinan kautta näytetään viattomuuden menetys ja sodan vaatimat uhraukset, mutta myös lämmön ja inhimillisyyden voima. Muistamisesta, hyväuskoisuudesta, kohtuuttomista menetyksistä ja taiteen korjaavasta voimasta kertova romaani piirtää laajan kaaren vuoden 1938 Wienistä 2000-luvun New Yorkiin.

”Kaiken muun hän jätti pois, aivan kuin hänen muistinsa lehtiössä olisi puhtaita sivuja, joihin hän ei osannut piirtää lainkaan, ei vetää ainuttakaan viivaa, ei hahmottaa yhtäkään kuvaa niiden valkeille lehdille.”

Meritta Veilleux (Koivisto) on pitkään eri kulttuureissa asunut helsinkiläinen, kansainvälisesti palkittu elokuvakäsikirjoittaja ja -ohjaaja. Ennen Sovintoa häneltä on julkaistu kaksi romaania: Lontoolainen rakastaja (Otava, 2006) ja Poissa (Avain, 2011) sekä novelleja. Hän on toimittanut televisiodokumentteja sekä käsikirjoittanut ja ohjannut lyhytelokuvia, televisiosarjaa ja pitkiä fiktioelokuvia.  


Sovinto

  Tekijä: Meritta Veilleux
  ISBN: 9789527063309
  Ilmestymisajankohta: syyskuu 2017
  Sidonta: Sidottu
 • Saatavuus: Varastossa
 • 33.50€

 • Veroton: 30.45€

Avainsanat: kotimainen kaunokirjallisuus, Sovinto, Meritta Veilleux